020 3389 7221 info@sarcoidosisuk.org
בחרו עמוד

הגנת נתונים ומדיניות הפרטיות

על המדיניות

אם אתה לוקח חלק במחקר שלנו SarcoidosisUK, אנו מחויבים לחלוטין להגנה על הפרטיות שלך. כדי להבין כיצד יטופלו הפרטים האישיים שלך, קרא את המדיניות הבאה.

התנאים של מדיניות זו עשויים להשתנות כדי לשקף את פעילויות ושירותים משתנים של צדקה. בדוק את זה מעת לעת. עדכנו לאחרונה את המדיניות ביוני 2018.

אם יש לך שאלות בנוגע למדיניות זו, אנא צור קשר עם קצין הגנת המידע (להלן), SarcoidosisUK, רחוב יווני 49, W4D 4G או דוא"ל info@sarcoidosisuk.org.

מדיניות זו מתעדכנת על ידי חוק הגנת הנתונים בעזרת שותפות ICO ו - Helplines. הוא נכתב בהתאם לתקנה הכללית להגנה על נתונים (GDPR) ולהגנה על נתונים. 

ראה SarcoidosisUK הגנה על נתונים מדיניות פרטיות למידע כללי יותר על האופן שבו אנו מטפלים במידע אישי ובנתונים לא עם מחקר SarcoidosisUK.

מדיניות זו מסבירה: 
  • מה שאנחנו מתכוונים על ידי 'SarcoidosisUK מחקר'
  • איזה מידע אנו אוספים למטרות מחקר
  • מדוע אנו אוספים מידע למטרות מחקר
  • כיצד אנו אוספים מידע למטרות מחקר
  • כיצד אנו משתמשים במידע שלך
  • עם מי אנו חולקים את המידע שלך
  • כיצד אנו מגינים על המידע שלך
  • כמה זמן אנחנו שומרים את המידע שלך
  • הזכויות שלך
  • מידע נוסף ואנשי קשר

מדיניות הגנת הפרטיות

מה זאת אומרת 'מחקר סרקואידוזוק'?

SarcoidosisUK Research means any research which is authored, conducted and promoted by SarcoidosisUK, either alone or in partnership with external academic or research bodies (our Trusted Research Partners). SarcoidosisUK Research may be conducted either online or in print, but is  generally administered through our website at www.sarcoidosisuk.org/researchsurvey/.

It may include the following:

  • סקרים ושאלונים
  • מדידת מצב בריאות וכלים אחרים להערכת הייעוץ
  • המטופל דיווח על חוויות ניסיון (PREM)

מדיניות זו לא לכסות את המשתתפים במחקר רפואי תחת SarcoidosisUK-BLF Sarcoidosis מחקר מענקים פרוייקטים. פרויקטים אלה כפופים למדיניות של מוסד מחקר אשר מנהל את הפרויקט - אנא פנה אליהם ישירות לפרטים נוספים.

מדיניות זו לא משתתפי המחקר המעורבים במחקר מצאו דרך קישורים חיצוניים באתר האינטרנט של SarcoidosisUK, כגון ניסויים קליניים של NHS או סקרים של קרן הריאות האירופאית.

אם אינך בטוח וברצונך לברר אם אתה משתתף במחקר SarcoidosisUK, אנא פנה אל קצין הגנת הנתונים בשם להלן.

איזה מידע אנו אוספים?

ישנם שני סוגים עיקריים של מידע שאנו עשויים לאסוף - אישי ורגיש. כל מידע אחר מכוסה על ידי הנפרד SarcoidosisUK הגנה על נתונים מדיניות פרטיות. SarcoidosisUK רק לאסוף מידע הדרוש למטרה זו ספציפית ומכוונת המחקר.

מידע אישי: SarcoidosisUK אינו אוסף מידע המזהה אותך באופן אישי, אלא אם כן מידע זה נחשף באופן וולונטרי. המידע האישי שאנו אוספים עשוי לכלול את שמך, תאריך לידה, כתובת דוא"ל, כתובת IP (כתובת פרוטוקול אינטרנט), כתובת דואר או מספר טלפון ופרטים דמוגרפיים מסוימים כגון גיל ומוצא אתני.

מידע רגיש: בניהול המחקר שלנו, ייתכן שנצטרך לאסוף מידע אישי המוכר על-ידי חוק הגנת הנתונים כרגיש, במיוחד מידע על בריאותך. אנו אוספים מידע רגיש רק כאשר יש סיבה ברורה לעשות זאת. אם בחרת להשתתף בפרויקט מחקר ולאחר מכן תחליט שאינך רוצה לשתף מידע רגיש, תוכל לסיים את השתתפותך בכל עת. לקבלת מידע נוסף, ראה 'הזכויות שלך', להלן.

מדוע אנו אוספים את המידע שלך?

המחקר שלנו נערך מסיבות שונות עם המטרה הכללית להבין יותר על סרקואידוזיס, איך זה משפיע על חולי הסרקואידים ובסופו של דבר למצוא תרופה למחלה.

אישי: SarcoidosisUK uses the personal information we collect about you to help better administer and further our research programme. SarcoidosisUK or our Trusted Research Partners may need to contact you to discuss your answers or the results of the research.

רגיש: SarcoidosisUK משתמש במידע רגיש אנו אוספים כדי לקדם את המחקר שלנו וללמוד יותר על סרקואידוזיס וכיצד הוא משפיע על חולים. המידע על בריאות שאתה מספק עשוי להיות מאוד שימושי לענות על מגוון רחב של שאלות חשובות הקשורות המחקר שלנו.

כיצד אנו אוספים מידע אישי ורגיש?

אתה חולק את המידע שלך עם SarcoidosisUK כאשר אתה משתתף במחקר מקוון באמצעות אתר האינטרנט שלנו או על ידי מילוי טופס נייר.

כיצד אנו משתמשים במידע שלך?

אנו משתמשים במידע האישי והרגיש שלך כדי לקדם את תוכנית המחקר שלנו. 

ניתן להשתמש במידע אישי כדי:

  • לתקשר איתך על המחקר שהשתתפת בו
  • לספק לך תוצאות ממחקר שהשתתפת בו
  • לדון איתך תוצאות ממחקר שיש לך השתתפו
  • לתת מידע וייעוץ, אם תתבקש על ידי לך.

ניתן להשתמש במידע רגיש כדי:

  • לספק לך מידע נוסף על הסרקואידוז שלך וכיצד הוא משפיע עליך
  • לספק לצוות הרפואי שלך מידע נוסף על הסרקואידוז שלך וכיצד הוא משפיע עליך
  • להבין יותר על הסרקואידוזיס שלך
  • להבין יותר על sarcoidosis ו SarcoidosisUK
  • מהווים חלק ממסד נתונים שניתן להשתמש בו למטרות מחקר ופיתוח ספציפיות.
בסיס חוקי

SarcoidosisUK אוספת ומעבדת נתונים על פי הבסיס החוקי הבא, כמפורט בסעיף 6 לתקנות ההגנה על נתונים כלליים (GDPR).

הבסיס החוקי שלנו לעיבוד נתונים אישיים הוא עניין לגיטימי.

הסכמה: נושא הנתונים נתן הסכמה לעיבוד הנתונים האישיים שלו למטרות ספציפיות או יותר. 

תחומי עניין לגיטימיים: העיבוד הוא הכרחי עבור האינטרסים הלגיטימיים של SarcoidosisUK או את האינטרסים הלגיטימיים של צד שלישי, אלא אם כן יש סיבה טובה להגן על הנתונים האישיים של הפרט אשר עוקפת אותם אינטרסים לגיטימיים.

עם מי אנו חולקים את המידע שלך (אישי ורגיש)?

We will only share your personal and sensitive information within SarcoidosisUK, with your medical team and in some cases with our Trusted Research Partners. 

אנו נבקש הסכמה מדעת לפני שיתוף מידע עם הצוות הרפואי או עם שותפי מחקר. זה כולל את הסכמתך המדוברת ישירות לצוות הרפואי שלך.

לא נחשוף כל מידע המזהה אותך באופן אישי לצד שלישי כלשהו, אלא באישור מפורש מראש או במידת הצורך.

לקבלת מידע נוסף ראה מדיניות שמירה על סרקואידוזיסוק.

אנו שומרים לעצמנו את הזכות לשתף מידע אישי עם היועצים הפיננסיים והמשפטיים שלנו כדי להגן על הזכויות המשפטיות שלנו.

כיצד אנו מגנים על המידע שלך (אישי ורגיש)?

כאשר אנו אוספים את המידע שלך, אנו משתמשים בהליכים קפדניים ותכונות אבטחה כדי למנוע גישה לא מורשית. אנו גם נוקטים אמצעים מתאימים כדי לוודא שהמידע שנחשף לנו הוא:

  • מאובטחת, מדויקת ומעודכנת
  • שמרו רק כל עוד הוא נחוץ למטרות שלשמן הוא נועד.

למרות שאנו עושים כמיטב יכולתנו להגן על המידע האישי שלך, אנו לא יכולים להבטיח את האבטחה של כל מידע שאתה מפרסם, לשלוח או לשלוח אלינו באמצעים אחרים. אתה עושה זאת על אחריותך בלבד.

כמה זמן אנחנו שומרים את המידע שלך (אישי ורגיש)?

אנו בודקים בקביעות כמה זמן אנחנו מחזיקים את המידע שלך. אנו נדרשים כחוק להחזיק כמה סוגים של מידע כדי למלא את החובות הסטטוטוריות שלנו. אנו נשמור את המידע האישי והרגיש שלך על המערכות שלנו כל עוד יש צורך למטרה המיועדת - זה עשוי להיות עד שנים רבות אם יש לך הסכמה להיות חלק במחקר אורך. אם ביקשת מאיתנו לא ליצור איתך קשר שוב היינו מחזיקים שיא של זה ללא הגבלת זמן. כאשר המידע שלך הוא לא נדרש עוד נוכל להיפטר ממנו בצורה מאובטחת.

SarcoidosisUK חנויות מידע בקנה אחד עם סעיף 5 (1) (ה) של תוצר.

שותפי מחקר כתב ויתור

SarcoidosisUK is not responsible for any third-party content or privacy practices accessible through our Trusted Research Partners unrelated to the SarcoidosisUK Research in which you may be participating. We do not necessarily endorse the services, content or otherwise opinions of these partners.

הזכויות שלך

יש לך את הזכויות הבאות ביחס למידע האישי והרגיש שלך.

אם אתה חושב על או משתתף בכל פרויקט מחקר SarcoidosisUK, בכל עת, יש לך את הזכות:

  • להפסיק להשתתף ולשתף את המידע שלך - לא נדרשת הודעה מוקדמת או סיבה
  • לבטל או לשנות את המידע שלך על ידי פנייה למשרד SarcoidosisUK (info@sarcoidosisuk.org)
  • לבקש עותק של המידע האישי שאנו מחזיקים בך ועל לנו לתקן כל אי דיוקים
  • request to know which individuals my data is being shared with within SarcoidosisUK
  • לבקש מאיתנו למחוק את המידע האישי שלך; כדי להגביל את העיבוד של המידע האישי שלך, או להתנגד לעיבוד המידע האישי שלך

אם ברצונך לממש זכויות אלה, אנא שלח דוא"ל לכתובת info@sarcoidosisuk.org. בהתאם לבקשה, ייתכן שיהיה צורך לשלוח עותקים של 2 מסמכי זיהוי נפרדים כגון דרכון, רשיון נהיגה או שטר שירות. הראשון צריך לתת תמונה מזהה השני לאשר את הכתובת שלך. אנא גם לספק מידע על אופיו של איש הקשר שלך, כדי לעזור לנו לאתר את הרשומות שלך. לחלופין, ניתן לשלוח את המסמכים על ידי פוסט אל: קצין הגנת נתונים, SarcoidosisUK, 49 רחוב יווני, לונדון, W1D 4g.

אנו נגיב תוך 30 יום, לאחר שנקבל את בקשתך בכתב ואת העתקים של מסמכי הזיהוי שלך. 

אנו שומרים לעצמנו את הזכות לגבות דמי ניהול עבור בקשות מוגזמות או בלתי מבוססות בעליל.

מידע נוסף ואנשי קשר

אחרים קשורים מדיניות SarcoidosisUK
  • SarcoidosisUK הגנה על נתונים מדיניות פרטיות
  • סרקואידוזיסוק מדיניות תקני מידע
  • מדיניות שמירה על סרקואידוזיסוק
  • סרקודיוזיס אחות (כולל מדיניות סודיות והגנה על נתונים, מדיניות שמירה על מדיניות ומדיניות מידע)
סרקוידוזיסוק הגנת נתונים קצין

לקבלת מידע נוסף על מדיניות זו, אנא צור קשר עם:

מר ג'ק ריצ'רדסון
סרקואידוזיסוק
רחוב יווני 49
לונדון
W4D 4G

info@sarcoidosisuk.org
020 3389 7221

הרגולטור להגנה על נתונים:

באפשרותך לקבל מידע נוסף וייעוץ בנוגע להגנת נתונים או דיווח על חשש בנוגע להגנה על נתונים מפני:

משרד נציב המידע
בית ווייקליף
נתיב מים
וילמסלו
SK9 5AF

קו עזרה: 0303 123 1113
מחוץ לבריטניה: +44 1625 545 745
ico.org.uk

שתף זאת