Velg side

Brukerstøtte

Våre støttetjenester kan hjelpe deg!

Informasjon

Kvalitet, pålitelig informasjon om sarkoidose

Forskning

Vi finansierer verdensledende Sarcoidosis Research

Donere

Vi er 100% avhengige av dine donasjoner

Som SarcoidosisUK på 

Velkommen til SarcoidosisUK!

Jeg er leder av SarcoidosisUK og ble diagnostisert med sarkoidose i 2004. Jeg vet førstehånden hvor utfordrende det kan være å ha sarkoidose. Den utfordringen er grunnen til at vi alle jobber så hardt på SarcoidosisUK.

SarcoidosisUK har fire hovedmål - å gi kvalitetsinformasjon, å skaffe meningsfull støtte, å øke bevissthet, og til fondforskning mot en kur. Vi jobber med topp sarkoidospesialister for å skrive detaljert informasjonssider og brosjyrer. Vi har forskjellige  Brukerstøtte alternativer slik at du kan velge hva som passer best for deg; du kan snakke med en spesialist sykepleier, kan du møte andre som er berørt av sarkoidose hos en av våre støttegrupper eller chat nesten i vår online fora. Vi vet at det kan være vanskelig å finne en lege som forstår sarkoidose, så vi har skapt en anbefalt konsulentliste.

Men SarcoidosisUKs hovedmål er å finne en kur. Vi har finansiert a betydelig undersøkelse til å forstå mer om sarkoidose hvert år de siste 3 årene. Vi skal finansiere mer forskning i år, neste år, og hvert år til vi har funnet en kur for sarkoidose.

Ingen av vårt arbeid er mulig uten donasjoner. Vi mottar ingen statlige penger og er 100% avhengige av din generøsitet. Enhver donasjon, stor eller liten, gjør en stor forskjell for vår evne til å hjelpe andre og finansiere en kur. Vennligst vurder å donere i dag!

Ønsker deg det aller beste,

Henry Shelford

Styreformann, SarcoidosisUK

Forskningsutgifter til dato

SarcoidosisUK Konsulentregisteroppføringer

SarcoidosisUK Support Group-deltagere i 2018

SarcoidosisUK Nurse Helpline Calls

    Kunngjøringer