020 3389 7221 info@sarcoidosisuk.org
Velg side

OM SARCOIDOSISUK

Hvem er SarcoidosisUK?

SarcoidosisUK (tidligere SILA) ble grunnlagt i 1997 og har vært å hjelpe mennesker med sarkoidose siden da. Alle medlemmer av styret Har personlig erfaring med sarkoidose.

SarcoidosisUK er en veldedighet finansiert utelukkende av personlige donasjoner - både tid og penger. Sarcoidose er en sjelden sykdom og lider av dårlig kvalitet, lavt nivå av støtte og nesten ingen undersøkelse for å finne en kur. SarcoidosisUK arbeider for å forandre det. Informasjon og støtte gjøres for det meste av frivillige som tillater oss å sette størstedelen av midler til forskning.

SarcoidosisUK investerer det store flertallet av vår inntekt i høy kvalitet sarcoidosis forskning. Vi er forpliktet til dette finansieringsprogrammet hvert år til vi har funnet en kur for tilstanden. Inntil da vil vi gi den beste informasjonen og støtten mulig for de som er berørt av sarkoidose.

Henry Shelford

Formann, SarcoidosisUK

Våre mål

SarcoidosisUK har fire mål:

  1. Informasjon: Gir nøyaktig og detaljert informasjon til personer med sarkoidose, deres omsorgspersoner og medisinske fagfolk.
  2. Brukerstøtte: Vi gir følelsesmessig Brukerstøtte for personer med sarcoidose og deres omsorgspersoner via telefon, e-post, via sosiale medier og hos våre støttegrupper over hele Storbritannia.
  3. Finne en kur: SarcoidosisUK øker midler og investerer dem i fokusert medisinsk forskning som jobber direkte med å finne en kur for sarkoidose.
  4. bevissthet: Vi anerkjenner mangelen på forståelse og bevissthet fra både medisinsk yrke og allmennheten om sarkoidose. Vi tar sikte på å endre dette.

Løvetannlogoen

Løvetann i vår logo representerer personen (deg) og vinden representerer sarkoidose.

Maskrosjonen representerer de forskjellige måtene som sarcoidose kan påvirke mennesker. For noen blåser sarcoidosisvinden sakte og lar maskrosjen være intakt. For andre blåser vinden sterkere og forårsaker langt mer skade. Og det er de som vinden blåser gjennom helt, og disse blåst bort frøene representerer de gjenværende tankene og inntrykkene personen har igjen på verden.

Det minner oss hver dag om at sarcoidosisvinden blåser, og vi må finansiere forskning for å stoppe den. Sammen kan vi oppnå det.

Beslektet innhold fra SarcoidosisUK:

Ta kontakt med

Vi vil gjerne høre fra deg. Ta kontakt med eventuelle spørsmål, kommentarer eller forslag.

bevissthet

Alt SarcoidosisUK forbedrer bevisstheten om sarkoidose. Se hvordan du kan bli involvert.

SarcoidosisUK Support

Hvordan kan vi støtte deg? Finn mer informasjon om vår sykepleierhjelpe, støttegrupper og online-støtte.

Dele denne