020 3389 7221 info@sarcoidosisuk.org
Velg side

SARCOIDOSISUK 20TH ANNIVERSARY
FORSKNINGSKAMPANJE

Feire vårt forskningsarbeid med en banebrytende studie. Hjelp oss med å finne kur.

Vi har oppnådd målet vårt! - Over £ 63,000 hevet

Når vi lager 20-årsjubileumskampanjen, setter vi et ambisiøst mål for £60,000. Med hjelp av alle våre støttespillere er vi begeistret og veldig stolte over å ha overskredet det, og øker totalt over 63.000 kroner. Vi har allerede arrangert at donasjonene skal dobles, noe som betyr at vi nå har over £ 120,000 å investere i forskning for en kur, potensielt finansiering livreddende mTOR forskning.

Men selv med kampanjen som slutter med en suksess, trenger vi fortsatt donasjoner for å fortsette det viktige arbeidet som vi gjør ved veldedighet. Så vær så snill å donere til SarcoidosisUK. Hver donasjon hjelper.

Besøk vår offisielle Just Giving-kampanjeside og doner online i dag. Sammen kan vi beseire sarkoidose.

 

Vår banebrytende ny studie: mTOR

Nature Immunology journal publisert en betydelig del av undersøkelsen fra Universitetet i Wien. De viste at "å slå på" mTOR, et naturlig forekommende protein, gir en mus i musen Sarcoidosis. Spennende er det allerede godkjente humane mTOR-blokkere. Vi ønsker derfor å finansiere forskning for å se om sletting av mTOR hos mennesker i sin tur slår av sarkoidose.

Hvis dette lykkes, vil dette gi verdens første behandling for sarkoidose.

Hvorfor dette er viktig

Sarkoidose er en undersøkt sykdom uten botemedel. Pasientene har symptomene behandlet med håp om at sykdommen går i etterligning; I 20-30% av tilfellene blir det imidlertid kronisk og i 5% tilfeller er det terminal.

1 av 10 000 kan forventes å få sarcoidose. Det betyr at rundt en million mennesker lider av en sykdom uten kjente kur.

Betydningen og haster i vår forskning holdes i skarp fokus av de donasjonene vi mottar i navnet til de som har dødd fra Sarcoidosis. 1 av 6 av alle donasjoner til SarcoidosisUK er fra begravelsesplater eller i memoriam donasjoner.

Opprettet ved hjelp av Donation Termometer plugin https://wordpress.org/plugins/donation-thermometer/.£63,614£63,614100%

James Milbourne, bare 29, døde av utiagnostisert kardial sarcoidose. Hans mor, Sue, har økt over £ 8 500 til forskning. Vi håper at vår kardial Sarcoidosis forskning vil forhindre flere dødsfall som James.

Kevin Ross, 39 og en far til tre små barn, døde av sarkoidose. Hans svoger sprang London Marathon og reiste over £ 10 000 i hans navn. Vår forskning tar sikte på å stoppe sarkoidose i sporene.

Vårt donasjonsforpliktelse: SarcoidosisUK vil bruke din donasjon til 20th Jubileumskampanje for å finansiere medisinsk forskning på sarkoidose. Vårt mål er å bruke donasjonene fra denne kampanjen for å finansiere forskning i menneskelige studier av mTOR-blokkere, da dette forskningsområdet viser det mest løfte om å lede til en kur for sarkoidose. I samarbeid med The British Lung Foundation, som har et dedikert forskningsteam og prosess, vil et forskningsforslag bli valgt for å motta vår finansiering. SarcoidosisUK behold seter i vedtaket og vi har et endelig veto. Vår forpliktelse er alltid å finansiere de beste forskningsforslagene til Sarcoidosis, og bør forskningsforslag til mTOR-blokkere ikke oppfylle de høye kravene som er fastsatt av SarcoidosisUK og British Lung Foundation, donasjoner mot 20th Jubileumskampanje vil bli brukt på SarcoidosisUKs generelle forskningsbudsjett, og midler vil gå mot neste vellykkede forskningsforslag.

Beslektet innhold fra SarcoidosisUK:

Ta kontakt med

Vi vil gjerne høre fra deg. Ta kontakt med eventuelle spørsmål, kommentarer eller forslag.

Forskning

SarcoidosisUK er verdens ledende forskning innen sarkoidose. Målet vårt er å finne en kur for tilstanden.

bevissthet

Alt SarcoidosisUK forbedrer bevisstheten om sarkoidose. Se hvordan du kan bli involvert.

Dele denne