020 3389 7221 info@sarcoidosisuk.org
Velg side

ORGANISERE EN HENDELSE

Fundraising for en sak du er lidenskapelig om, er spennende og inspirerende. Jo mer penger du øker de mer livene til mennesker med sarkoidose kan du bidra til å endre. Nedenfor finner du ressurser for å hjelpe deg med å komme i gang, inkludert instruksjoner for å sette opp en JustGiving-side og vår nedlastbare SarcoidosisUK-innsamlingsguide, fylt med informasjon og ideer.

Sette opp en JustGiving-side - det er enkelt!

For din online innsamlingsside, anbefaler vi å bruke Just Giving. Det er raskt og enkelt. Bare klikk på knappen nedenfor (åpner siden i nytt vindu) og følg trinnene under for å opprette siden din:

 1. Enten - Registrer en konto. (Det er enkelt. Du kan bruke din Facebook-konto til å opprette en konto hvis du vil.) /     Eller - Logg deg på din eksisterende konto.
 2. Klikk [Start Fundraising].
 3. Når du blir spurt: Er du inntektsføring for en registrert veldedighet ?, velg [Ja, fortsett].
 4. Søk etter 'SarcoidosisUK'. (Du kan også søke etter vårt velferdsnummer: 1063986.)
 5. JustGiving vil spørre deg om: du deltar i et arrangement, feirer en anledning, innsamler i minnet eller gjør dine egne ting.
 6. Hvis du ikke kan se arrangementet ditt oppført (f.eks. London Marathon), velger du [Legg til din egen] nederst på siden og skriv litt mer om aktiviteten din.
 7. Velg din webadresse - dette er lenken du vil dele med venner og familie når du ber dem om å donere.
 8. Sett kryss [Ja] hvis du kjører et bake salg, eller selger billetter til en hendelse, tombola eller auksjon. Bidrag til siden din vil ikke være kvalifisert for gavehjelp. (Du kan finne ut mer om Gift Aid under Money Matters, under).
 9. Klikk [Skape din side].

Klatringen tok oss 6 dager. Alle Ben og jeg ønsket var et stort gal eventyr, vi er begge i å klatre og dette så ut som noe vi kunne oppnå med litt utholdenhet og trening. Folk trodde vi var dumme, men det var virkelig et eventyr en gang i livet.

Ben og jeg liker å tro at vi er sterke vilje, tøffe og faste, men jeg er ingenting på hvor sterk vilje og tøff mamma er. Hun har kjempet mye i sitt liv, hennes kamp med Sarcoidosis er hennes siste kamp.

Det var en ære å skaffe penger til en veldedighet som kan hjelpe noen som mamma. Å gå opp 19.000ft er ingenting i forhold til den daglige klatre noen som lider av sarkoidose er oppe.

SarcoidosisUK Fundraiser Matt

Matt og hans venn Ben klatret Mt Kilimanjaro for SarcoidosisUK i 2017

Justgiving Tips - Få mest mulig ut av siden din

 Din innsamlingsside er nå satt opp og klar til å godta donasjoner. JustGiving sender pengene du reiser til SarcoidosisUK på ukentlig basis. Nå kan du starte på de morsomme tingene - tilpasse siden din og dele den med venner og familie.

Noen tips:

 • Begynn tidlig - gir venner og familie mer tid til å følge reisen din og å donere
 • Fortell historien din. Folk vil gi mer hvis de vet hvorfor du bryr deg om SarcoidosisUK.
 • Angi et mål. Sider med et innsamlingsmål øker 46% mer. Så vær modig og fortell dem ditt mål.
 • Legg til bilder på siden din. Fundraisers som gjør dette øker 14% mer per bilde.
 • Gi venner med oppdateringer. Oppdater vennene dine med bilder av deg trening eller pengeinnsamling. Legg dem på siden din og del om på sosiale medier - vennene dine vil bli imponert og vil være mer tilbøyelige til å donere!
 • Takk folk. Individuelt eller gjennom sosiale medier. Å takke folk er en demonstrant takknemlighet for den hjelpen de har gitt, og vil oppfordre dem til å donere igjen i fremtiden.
 • Post-event fundraising. Bare fordi hendelsen er over betyr ikke at du må stoppe innsamlingen. 20% av donasjoner kommer inn etter at et arrangement er avsluttet, så sørg for at du følger opp arrangementet med en oppdatering om hvordan du gjorde det.

Fremme din begivenhet - Få ordet

Å sette opp en fantastisk side er veldig viktig, men like viktig er å sørge for at så mange mennesker vet om hendelsen som mulig. Spred bevissthet om arrangementet ditt er et viktig skritt i å treffe målet ditt.

Noen tips:

 • Kraften til sosiale medier. Facebook, Twitter, Instagram og mange andre. Ved å skrive ut om hendelsen din gjentatte ganger og fremgangen er gjort, kan det være en fin måte å nå et stort utvalg av mennesker.
 • Utnytte hashtaggen. Når du bruker twitter, husk å inkludere relevante hashtags for å sikre at maksimalt antall mennesker ser det.
 • Send e-post til kontaktene dine. En fin måte å få ballen på å rulle er å sende e-post til vennene dine og nærmeste familie først. En tom side kan være skremmende for noen givere, og så vil noen få donasjoner oppfordre andre til å donere også.
 • Kontakt lokal presse. Nå ut til lokale papirer eller din lokale radiostasjon. En liten eksponering kan virkelig gjøre en enorm forskjell.
 • Heng opp plakater. Virker litt gammeldags, men er en fin måte å skape interesse for i samfunnet, spesielt hvis du organiserer en lokal begivenhet.

Priser for dine arrangementer - Få fristende priser

Noen hendelser krever at du lokker dine gjester med fantastiske premier og belønninger, som tomter, auksjoner og spørrekonkurranser. Det er flott å vite måter å samle disse premiene fra ulike kilder, slik at du kan redusere utgifter og maksimere beløpet donert.

Noen tips:

 • Start tidlig. Pass på at du gir deg god tid før du begynner. Det kan ta bedrifter, spesielt store merkevarer, tid til å kontakte den riktige personen for å kunne gi deg en premie. Husk at noen premier kan ha utløpsdatoer.
 • Tenke utenfor boksen. Når du søker er det best å ikke bare se etter varer. Å be om tjenester kan være en fin måte å ha et godt utvalg av premier, for eksempel matlagingstimer eller personlige treningsøkter.
 • Kontakt venner og familie. Ta kontakt med dem som er nærmest deg og se om de ville være villige til å donere potensielle premier for arrangementet ditt.
 • Kontakt merker. Å kontakte større selskaper er en fin måte å få premier på, da de pleier å ha en positiv disposisjon mot veldedighetshendelser som en del av deres CSR-policy. Supermarkeder spesielt er en flott en å kontakte så mange har et månedlig budsjett for veldedige organisasjoner.
 • Kontakt lokale bedrifter. Lokale bedrifter er gode å få premier. Du pleier å være i stand til å se beslutningstakeren så har en tendens til å kunne hente premiene raskt.
 • Use the template. In order to be helpful we have created a template that can be found in resources below. Can be sent as a letter or email. It is a great first step to get you started and can be edited  however you think best.
 • Signerte memorabilia. Kjenner du noen som har forbindelser til kjendiser, idretts figurer eller kunstnere? Flott måte å få en gave som ikke koster mye i verdi, men det er sentimental verdi betyr at det kan være populært blant gjestene.
 • Ikke vær redd for å spørre! Viktigst, vær ikke redd for å spørre hvem som helst. Du skaffer penger for en god sak, og folk vil sannsynligvis føle den tilliten til deg. Verste ting de kan gjøre er å si nei!
 • Grupper mindre elementer sammen. Du har samlet alle disse premiene fra forskjellige steder, men prøv å ikke avlevere premier som er for lave i verdi. Grupper elementene dine i kurver for å øke dets ønskelighet. Husk kvalitet over antall!

Beslektet innhold fra SarcoidosisUK:

Ta kontakt med

Vi vil gjerne høre fra deg. Ta kontakt med eventuelle spørsmål, kommentarer eller forslag.

Forskning

SarcoidosisUK er verdens ledende forskning innen sarkoidose. Målet vårt er å finne en kur for tilstanden.

Om Sarcoidosis

Les kvalitet og tilgjengelig informasjon om sarkoidose, inkludert symptomer, behandling og diagnose.

Dele denne