020 3389 7221 info@sarcoidosisuk.org
Velg side

SARCOIDOSIS INFORMATION HUB

SarcoidosisUK har et bredt spekter av høy kvalitet pasientinformasjon om sarkoidose. All vår informasjon er utviklet ved hjelp av eksperter og er gratis å bruke. 

Velkommen til SarcoidosisUKs Patient Information Hub.

SarcoidosisUK vet at sarkoidose kan være forvirrende, spesielt for nylig diagnostiserte pasienter.

Målet vårt er å redusere usikkerheten ved å gi klare, kvalitetsmessige og nøyaktige opplysninger om sarkoidose til noen som er berørt. Å hjelpe pasienter til å forstå sarcoidose er ekstremt viktig for oss og noe vi tar veldig seriøst. All vår pasientinformasjon er produsert ved hjelp av pålitelige medisinske eksperter og er gratis for alle å bruke.

Våre Om Sarcoidosis page is essential reading for anyone looking for general and basic information about the condition. For more detailed information about how sarcoidosis affects various organs use the pages on the ‘Types of Sarcoidosis’ dropdown on the main menu above. All this information has been produced alongside top medical experts, from cardiologists to oncologists, and is available as Pasientinformasjonsblad. Disse kan leses online, lastes ned eller bestilles som trykte kopier.

Det er naturlig at pasientene har mange spørsmål om sin sarkoidose. SarcoidosisUK har lyttet til, registrert og destillert disse spørsmålene. Vi fikk da spørsmålene besvart av et team av sarkoidospesialistkonsulenter, SarcoidosisUK-sykepleiere og våre støttegruppemedlemmer. De Sarcoidosis FAQ side inneholder all denne informasjonen og er et flott sted å finne ut mer om mange forskjellige aspekter av tilstanden, fra 'Dag til Dag' til 'Behandling'.

SarcoidosisUK vet at det kan være vanskelig å finne den beste sarcoidosis-spesialisten i ditt område. Vi har gjort det harde arbeidet og forsket de beste konsulentene over hele landet. Disse detaljene er publisert i vår Sarcoidosis Consultant Directory, den eneste av det er snill i Storbritannia. Du kan søke etter sted, navn eller tilstand og få detaljer for en henvisning.

Vi vokser vår pasientinformasjon hele tiden. Øvrig informasjon tilgjengelig via nettstedet inneholder mer på Utmattelse, Ernæringsveiledning, barn, og Reise råd.

Vi er veldig stolte av pasientinformasjonen SarcoidosisUK gir. Men ingen av det er mulig uten sjenerøse donasjoner. Hvis du har hatt nytte av noe av vår informasjon, vennligst vurder å donere til SarcoidosisUK i dag.

Beste hilsener,

Jack Richardson

Head of Patient Information, SarcoidosisUK

Om Sarcoidosis

Hvis du vil finne ut generell informasjon om sarkoidose, er dette stedet å starte. Denne informasjonen er perfekt for nytil diagnostiserte pasienter eller venner og familie som ønsker å finne ut mer.

Pasientinformasjonsblad

Sarcoidose kan påvirke ethvert organ i kroppen. Vi har konsultert eksperter fra hele Storbritannia for å gi høy kvalitet pasientinformasjonsbrosjyrer om de vanligste former for sarkoidose.

Sarcoidose FAQ

Sarcoidose er en komplisert sykdom - det er naturlig at pasientene har mange spørsmål. SarcoidosisUK har samlet disse spørsmålene og konsultert vårt ekspertteam (inkludert klinikere, sykepleiere og pasienter) for svar.

Konsulentkatalog

Vi vet hvor vanskelig det kan være å finne en spesialist som vet om sarkoidose og bryr seg om sarkoidosepasienter. For å hjelpe deg med å finne den beste omsorgen, har vi opprettet Storbritannias eneste sarcoidose spesialist database.

Beslektet innhold fra SarcoidosisUK:

Sarcoidose og tretthet

Opplever du tretthet? Finn symptomer, behandling og mer informasjon om sarkoidose og tretthet.

Konsulentkatalog

Ønsker du å finne en konsulent? Bruk vår katalog for å finne en sarkoidospesialist eller klinikk i nærheten av deg.

Ta kontakt med

Vi vil gjerne høre fra deg. Ta kontakt med eventuelle spørsmål, kommentarer eller forslag.

Dele denne