020 3389 7221 info@sarcoidosisuk.org
Velg side

mTOR FORSKNING

Sarcoidose er preget av formulering av granulomer i kroppen. Nylig forskning har identifisert hva som kan forårsake at disse granulomene dannes. SarcoidosisUK arbeider aktivt med videre forskning på dette emnet med håp om å finne en kur for sarkoidose. Finn ut mer og hvordan du kan bli involvert nedenfor.

SarcoidosisUK mTOR Research

Forskning utført hos mus ved Universitetet i Wien antyder at sarcoidose granulom dannes ved aktivering av et protein kalt mTOR. Forskerne var i stand til å bruke stoffer for å undertrykke mTOR og fjerne granulomer.

SarcoidosisUK vil nå bygge videre på disse funnene og finansiere forskning i tilsvarende mTOR-sensor hos mennesker. Heldigvis tilhører mTOR-hemmende legemidler en gruppe medisiner som allerede er lisensiert for klinisk bruk. Dette burde bety at forskningsprosessen er mye raskere og billigere.

SarcoidosisUK er for tiden i samtaler med en rekke forskningsfasiliteter som kan være i stand til å gjennomføre denne viktige forskningen i mTOR. Enhver undersøkelse som undersøker validiteten og sikkerheten til nye stoffer på mennesker, er kostbart. Forskere i verdensklasse med topp utstyr er nødvendig.

Det er her vi trenger deg! Vi trenger rundt £ 160,000 for å kunne finansiere denne undersøkelsen. Hver donasjon er doblet av våre forskningspartnere, og det er så mye verdt for oss. Vennligst doner sjenerøst for å finne en kur for sarkoidose.

University of Vienna Research

Beslektet innhold fra SarcoidosisUK:

bevissthet

Alt SarcoidosisUK forbedrer bevisstheten om sarkoidose. Se hvordan du kan bli involvert.

Forskning

SarcoidosisUK er verdens ledende forskning innen sarkoidose. Målet vårt er å finne en kur for tilstanden.

Ta kontakt med

Vi vil gjerne høre fra deg. Ta kontakt med eventuelle spørsmål, kommentarer eller forslag.

Dele denne