020 3389 7221 info@sarcoidosisuk.org
Velg side

SARCOIDOSISUK FORSKNINGSPROJEKT 2016

I 2016 satte vi over £ 100 000 på et prosjekt som identifiserte biomarkører som kunne bidra til å identifisere kardial sarkoidose.

Oversikt

Sarcoidose som involverer hjertet, kan utgjøre alvorlige risikoer for hjerterytmeforstyrrelser og til og med plutselig død. Tidlig gjenkjenning av hjertesarkoidose er derfor kritisk. SarcoidosisUK-BLF Sarcoidosis Research grant vil gjøre det mulig for et team å undersøke de beste ikke-invasive diagnostiske testene for å identifisere hjertesykdom og identifisere potensielle blodbaserte biomarkører som kan indikere hjertesykdom.

plassering

Papworth Hospital, Cambridge

forsker

Dr Muhunthan Thillai, lederkliniker og konsulentbrystkliniker i Cambridge interstitial lungesykdomsenhet

Koste

£112,000

Prosjekt Datoer

2017 – 2020

Papworth Hospital Research Team: (LR) Dr Muhunthan Thillai, Lead Clinician & Consultant Chest Physician, Dr Lynne Williams, Konsulent Kardiolog, Dr Katharine Tweed, Radiolog, og Dr Sharad Agarwal, Konsulent Kardiolog.

"Dette er et spennende samarbeid mellom Papworth Hospital og Imperial College London. Ved å bruke en sekvens av hjerteforsøk for å identifisere pasienter i fare, kan forandre livene til så mange sarcoidose pasienter.

I tillegg kan potensialet for å bruke toppmoderne proteinsekvensering for å identifisere blodmarkører ved å forutsi hjertesykdom, åpne opp flere muligheter for tidlig diagnose. "

Dr Muhunthan Thillai

Lead Clinician and Consultant Chest Physician of Cambridge Interstitial Lung Disease Unit , Papworth Hospital, Cambridge

Beslektet innhold fra SarcoidosisUK:

Sarcoidose og tretthet

Opplever du tretthet? Finn symptomer, behandling og mer informasjon om sarkoidose og tretthet.

Konsulentkatalog

Ønsker du å finne en konsulent? Bruk vår katalog for å finne en sarkoidospesialist eller klinikk i nærheten av deg.

SarcoidosisUK Support

Hvordan kan vi støtte deg? Finn mer informasjon om vår sykepleierhjelpe, støttegrupper og online-støtte.

Dele denne