Velg side

SARCOIDOSISUK NURSE HELPLINE

SarcoidosisUK Nurse Helpline er en gratis og konfidensiell telefonhjelpe. Vi hjelper til med å støtte pasienter og alle andre som er berørt av sarkoidose. Alle samtaler er tatt av SarcoidosisUK sykepleiere - begge er NHS sykepleiere som har personlig og profesjonell erfaring med sarkoidose.

Sarcoidosis-pasienter og deres familier finner ofte at de ikke får tilstrekkelig informasjon og støtte fra legen sin, eller til og med spesialist. SarcoidosisUK Sykepleiehjelpeplanen eksisterer for å gi alle som er berørt av sarkoidose, mye behov for ekstra informasjon og støtte.

SarcoidosisUK Sykepleiehjelpen drives av sykepleiere som har personlig og faglig erfaring med tilstanden. Dette betyr at de har overlegen kunnskap og bevissthet om sarkoidose og virkelig forstår hva du går gjennom. Du kan ha så mye tid som du trenger å snakke gjennom din situasjon og spørre alle spørsmålene som kan være bekymrende eller forvirrende.

En samtale med en av SarcoidosisUK sykepleiere bør gi deg litt beroligelse og en bedre ide om hva du kan forvente, spesielt hvis du nylig har blitt diagnostisert. Du kan få tips om hvordan du kan forbedre din omsorg, for eksempel spørsmål for å spørre din neste avtale eller hvor du skal lete etter mer informasjon.

Alle som er berørt av sarkoidose, inkludert venner, familier og omsorgspersoner, er velkommen til å planlegge en samtale med sykepleierhjelpen.

For å planlegge en samtale, klikk på knappen nedenfor og la oss få vite hvordan sarkoidose påvirker deg. Vi vil sikte på å ringe deg tilbake til en passende tid innen 4 dager.

SarcoidosisUK Sykepleierhjelpe Tilbakemelding:

"Jeg hadde en flott opplevelse med SarcoidosisUK-hjelpelinjen og snakket med den vakreste kvinnen. Jeg følte at jeg kunne snakke fritt, og jeg følte for første gang om 2 år at noen lyttet til meg. Så hjelpsom og omsorgsfull. "

"Jeg følte meg som om jeg ikke hadde noe å slå fordi det var svært lite bevissthet og støtte for de som lider med sarkoidose. Det var veldig nyttig å snakke med noen som forstår livet med tilstanden, samt å ha profesjonell kompetanse. Takk skal du ha"

"Hjelpeapparatet var flott. Det er ikke mye hjelp eller informasjon bortsett fra internett, så snakkes det til noen som forstår og kan svare på spørsmål, var strålende, takk. "

"Med denne tilstanden kan du føle deg alene som en slik sjelden tilstand. Det var så herlig å snakke med noen som opplevde samme tilstand og forstod fullt ut hvordan du følte. Hun svarte på alle mine spørsmål! En stor takk !!! "

"Sykepleieren var fantastisk, hun satte meg rolig og bare lyttet og svarte på alle mine bekymringer. Vi var på anropet en stund, jeg gikk frem og tilbake, og hun snakket meg bare. Bare det jeg trengte - takk! "

SarcoidosisUK Nurse Helpline Calls

%

Ringere Vurder hjelpelinjen som "Fantastisk" eller "Ganske bra"

Gjennomsnittlig tilbakeringstid

Beslektet innhold fra SarcoidosisUK:

Ta kontakt med

Vi vil gjerne høre fra deg. Ta kontakt med eventuelle spørsmål, kommentarer eller forslag.

Konsulentkatalog

Ønsker du å finne en konsulent? Bruk vår katalog for å finne en sarkoidospesialist eller klinikk i nærheten av deg.

SarcoidosisUK Support

Hvordan kan vi støtte deg? Finn mer informasjon om vår sykepleierhjelpe, støttegrupper og online-støtte.

Dele denne