020 3389 7221 info@sarcoidosisuk.org
Velg side

SARCOIDOSIS SUPPORT HUB

Men sarkoidose påvirker deg, SarcoidosisUK er forpliktet til å gjøre alt vi kan for å støtte deg. Finn ut mer om vårt utvalg av støttetjenester nedenfor.

Velkommen til SarcoidosisUKs Support Hub.

SarcoidosisUK vet at sarcoidose pasienter ofte ikke får den støtten de trenger eller fortjener. Vi har lyttet til deg og gitt en rekke tjenester for å hjelpe deg med alle som er rammet av sarkoidose.

Vi tar sikte på å koble pasienter sammen slik at de kan hjelpe til med å støtte hverandre. Vi tilbyr også ekstra medisinsk hjelp når det er nødvendig. Vårt mål er å sikre at alle som er berørt av sarkoidose, er i stand til å snakke med noen som bryr seg og forstår dem.

The SarcoidosisUK Nurse Helpline was established in 2016 and has spoken to over 700 callers; people affected by sarcoidosis in many different ways. Calls are made by part-time NHS nurses who have personal experience of sarcoidosis. They are experts who provide an empathetic, listening ear. Planlegg en samtale nå.

SarcoidosisUK Support Groups nettverk spenner fra Storbritannia, fra Plymouth til Perth. Våre grupper er veldig vennlige og noen er invitert! De møter hver 4-6 uker i samfunnssentre, kirkehaller og sykehus og drives av fantastiske frivillige med sarkoidose. Finn din lokale gruppe eller start din egen.

Våre Online Forums er det perfekte stedet å søke støtte fra andre med sarcoidose online. SarcoidosisUK Facebook-gruppen er perfekt for generell diskusjon om noen sarcoidose-relatert emne. Privat SarcoidosisUK Forum er et konfidensielt rom for diskusjoner fra sosiale medier. Bli med nå.

Vi er veldig stolte av den fantastiske støtten SarcoidosisUK gir. Men ingen av det er mulig uten donasjoner. Hvis du har hatt glede av våre støttetjenester, vennligst vurder å donere i dag.

Beste hilsener,

Jack Richardson

Head of Support Services, SarcoidosisUK

Sykepleier hjelpelinje

Dette er en konfidensiell telefontjeneste som drives av NHS sykepleiere med personlig erfaring med sarkoidose. Du kan snakke gjennom noen medisinske spørsmål. Dette bør gi alle som er berørt av sarcoidose informasjon og beroligelse.

Støttegrupper

Våre grupper er veldig vennlige - alle som er berørt av sarkoidose er velkomne. Dette er en mulighet for at du skal bli lyttet til av folk som virkelig forstår, å dele dine erfaringer med sarkoidose og lære av andre.

Online Support

SarcoidosisUK har aktive online støttemiljøer på vår Facebook-gruppe og konfidensielt onlineforum. Dette er gode steder å stille spørsmål og finne ut mer om andres erfaringer.

Beslektet innhold fra SarcoidosisUK:

Sarcoidose og tretthet

Opplever du tretthet? Finn symptomer, behandling og mer informasjon om sarkoidose og tretthet.

Konsulentkatalog

Ønsker du å finne en konsulent? Bruk vår katalog for å finne en sarkoidospesialist eller klinikk i nærheten av deg.

Ta kontakt med

Vi vil gjerne høre fra deg. Ta kontakt med eventuelle spørsmål, kommentarer eller forslag.

Dele denne